Jetpack Joyride : Rennen en Vliegen

Jetpack JoyrideIn Jetpack Joyride moet je met je jetpack een stuk vliegen en proberen om zo ver mogelijk te komen. Terwijl je vliegt moet je zoveel mogelijk munten verzamelen en proberen te voorkomen dat je geraakt wordt door alles wat op je af komt.

De bediening is best eenvoudig. Je blijft op hetzelfde tempo lopen, zodra je op het scherm druk stijg je op en als je weer los laat ga je weer richting de grond. Op deze manier moet je dus proberen munten te pakken maar ook andere bonus-items.

Zo kun je onderweg een bepaald voertuig krijgen, deze helpen je om bijvoorbeeld makkelijker dingen te ontwijken of meer munten te kunnen pakken. Een ander voordeel van zo’n voertuig is dat je niet meteen af bent wanneer je geraakt wordt door iets. Je bent dan je voertuig kwijt maar kunt weer gewoon verder met je jetpack.

Naast de munten en voertuigen kom je ook “spin tokens” tegen, hiervan moet je er ook zoveel mogelijk van proberen te verzamelen want na iedere keer dat je af bent mag je deze gebruiken in een soort gokkast, als je hierin 3 op een rij krijgt dan verdien je weer bepaalde bonussen of meer munten.

Met de verzamelde munten kun je items kopen, bijvoorbeeld een nieuw jetpack, kleren, of andere upgrades. Zoals in veel andere spellen heb je ook de mogelijkheid om met echt geld extra munten te kopen.

Je hebt steeds een aantal missies om uit te voeren, zo moet je bijvoorbeeld een bepaald aantal munten halen of een bepaald aantal meters vliegen in een voertuig, uiteraard zijn er nog veel meer verschillende missies. Als je deze missies haalt dan kom je steeds in een hoger level en verdien je munten.

Jetpack Joyride levert op oudere Android toestellen helaas nog wel eens problemen op met opstarten of de snelheid. In Google Play staat een overzicht van de toestellen waarvan bekend is dat ze problemen kunnen opleveren.

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Jetpack Joyride 1 Jetpack Joyride 2 Jetpack Joyride 3

Download Jetpack Joyride

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Jetpack Joyride

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *