Laser Box – Puzzel

Laser Box is een leuke puzzelgame waarbij je laserstralen naar diverse boxen moet krijgen. In dit spel zijn er één of meerdere lasers en zijn er ook één of meerdere boxen waar de laser in moet schijnen. Om dit voor elkaar te krijgen maak je gebruik van diverse hulpstukken.

In het speelveld zie je verschillende blokken. De oranje blokken zijn je hulpstukken en kun je verplaatsen binnen de aangegeven grenzen. Met deze hulpstukken kun je de hoek van de laserstraal veranderen of bijvoorbeeld de straal opsplitsen in meerdere stralen.

Er zijn in Laser Box momenteel 120 levels verdeeld in verschillende categorieen, daarnaast is er ook nog een level van de dag, wat inhoudt dat je elke dag een nieuwe level krijgt om te spelen. Uiteraard worden de levels steeds uitdagender en krijg je vaak te maken met nieuwe elementen. Als je niet weet hoe je een level op moet lossen dan kun je gebruik maken van hints. Deze hints moet je betalen met diamanten welke je tijdens het spelen kunt verdienen. Wanneer je niet genoeg diamanten hebt dan kun je tegen betaling extra hints kopen.

Het is aan te raden om zuinig aan te doen met je verdiende diamanten omdat je deze later nodig hebt om de nieuwe levels te unlocken. Uiteraard helpt AndroidBytes je ook bij het oplossen van de LaserBox puzzels zodat je de diamanten kunt besparen. Op onze Oplossingen pagina vind je alvast een aantal oplossingen, deze pagina zal later nog worden uitgebreid om je verder op weg te helpen.

LaserBox heeft een prima gameplay en ziet er goed uit. Daarnaast is dit spel gratis te downloaden en helemaal vrij van advertenties.

 


Screenshots:

laserbox-1laserbox-2laserbox-3

Download Laser Box

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *