Little Things Forever : Zoeken en vinden

Little Things ForeverIn Little Things Forever moet je bepaalde items zoeken tussen allerlei andere items. Het lastige is dat je een figuur krijgt welke helemaal opgebouwd is uit willekeurige voorwerpen, van handschoenen tot verschillende dieren.

Je krijgt in iedere ronde een lijstje met een aantal verschillende voorwerpen, deze voorwerpen moet jij zoeken en vinden in het figuur. Ieder deel van het figuur bestaat uit een andere kleur, alle items in dit deel hebben dus ook dezelfde kleur en zijn daarom soms erg lastig te vinden.

Het vinden van de items moet je zo snel en foutloos mogelijk doen om het level met een zo hoog mogelijke score te halen.

Gelukkig kun je gebruik maken van hints als je een item niet kunt vinden. Als je gebruik maakt van een hint dan wordt het figuur donker, behalve het stuk waar het item welke je moet vinden ongeveer ligt. In dat stuk moet je dan zoeken om het vervolgens te vinden. Voor zover ik kon zien kun je onbeperkt hints gebruiken, ik heb ze dan ook wel een aantal malen nodig gehad.

Na iedere ronde krijg je weer nieuwe items welke je moet vinden in een ander figuur. Soms speel je ook weer in een figuur welke je daarvoor al eerder hebt gehad, hierbij scheelt het dat je al een keer eerder dat heel figuur bekeken hebt maar aangezien je wel andere items moet zoeken en vinden, is dit niet een heel groot voordeel.

Wanneer je in Little Things Forever een ronde gehaald hebt ontvang je een puzzelstukje  zodra je alle stukjes verzameld hebt moet je een puzzel in elkaar zetten. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je weer een nieuw level erbij. In het begin zijn deze puzzels redelijk eenvoudig, je begint met vier stukken, maar als je verder in het spel bent, worden de puzzels steeds groter en dus ook lastiger.

 

AndroidBytes waardering:
Rating 35

 

Screenshots:
Little Things Forever 1 Little Things Forever 2 Little Things Forever 3

 

 

 

Download Little Things Forever

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Little Things Forever

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *