Logo Quiz : Antwoorden bij Logo’s

Logo QuizLogo Quiz bestaat al een tijdje maar is nog niet eerder op AndroidBytes langs gekomen. Aangezien dit een redelijk populair spel is moest dit er toch een keer van komen. In dit spel krijg je verschillende logo’s te zien en moet jij raden welk logo dit is. Er zijn momenteel 18 verschillende levels beschikbaar, en je zult steeds een aantal antwoorden goed moeten hebben om door te kunnen naar het volgende level.

Wanneer je een level kiest dan zie je meteen al heel vele logo’s op je scherm. Je kunt hier een willeurig logo selecteren en het antwoord intypen. Als je het goede antwoord gegeven hebt, dan krijg je hiervoor een ster. Als je een fout antwoord geeft dan mag je het gewoon nog een keer proberen, net zo lang totdat je het juiste antwoord hebt, dit heeft alleen wel invloed op de statistieken welke je kunt bekijken.

Mocht je antwoord net niet goed zijn, dan wordt er ook aangegeven dat het bijna goed is, maar je krijgt hiervoor geen ster aangezien het woord helemaal goed gespeld moet zijn.

Als je een antwoord echt niet weet, dan kun je gebruik maken van hints, deze heb je maar beperkt en verdien je af en toe tijdens het spelen. Je kunt vanuit het spel ook de vraag op Facebook of Twitter zetten zodat je vrienden mee kunnen helpen met denken.

Uiteraard zijn ook verschillende websites waar je de antwoorden van logo quiz kunt vinden. Ook ik ga mijn Logo Quizbest doen om je binnenkort te kunnen voorzien van alle antwoorden op de “Cheats en tips” pagina van AndroidBytes.

Mocht je dit spel nog niet eerder gespeeld hebben dan kun je deze via onderstaande link downloaden, of gewoon opzoeken in Google Play. De eerste logo’s die je tegenkomt zijn redelijk eenvoudig te raden, maar het wordt uiteraard steeds lastiger om door te kunnen naar de andere levels.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Logo QuizLogo QuizLogo Quiz

Download Logo Quiz (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Logo Quiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *