Manuganu : Opnieuw rennen

ManuganuManuganu is weer een spel waarbij je moet rennen, springen en bukken. Er zijn inmiddels al erg veel van dit soortspellen. Maar dit spel heeft wel erg mooie 3D graphics en komt met een aantal leuke mogelijkheden.

In de eerste levels kun je alleen nog maar springen om even een beetje in het spel te komen. Daarna kun je er bij bukken en nog verder in het spel krijg je nog meer mogelijkheden, en kun je in tegenstelling van andere vergelijkbare spellen zelfs stoppen met lopen.

Terwijl je door het spel loopt moet je munten pakken en moet je proberen om de drie speciale munten te vinden. Hiervoor is het van belang dat je de juiste route kiest, maar je weet alleen niet van te voren waar je dan precies heen moet.

Als je niet alle drie munten weet te vinden, dan kun je na afloop het level nog een keer spelen om een betere score te halen.

Manuganu

Manuganu heeft momenteel 30 verschillende levels waar je doorheen moet komen om het spel uit te spelen. Hoewel ik ze nog niet allemaal gespeeld heb kwam ik wel redelijk eenvoudig door de eerste paar levels heen.

Als je onderstaande trailer bekijkt dan krijg je alvast een goede indruk van het spel. En uiteraard vind je hieronder ook de link om Manuganu te downloaden.


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
ManuganuManuganuManuganu

Download Manuganu

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Manuganu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *