Match de Plaatjes : Plaatjes verbinden

De makers van de populaire spellen Raad het Voorwerp en EmojiRebus (en nog een aantal andere spellen) hebben weer een nieuwe game gemaakt. Dit spel heet “Match de plaatjes”. In dit spel moet je Plaatjes aan elkaar verbinden.

In het spel krijg je twee rijen met vier plaatjes te zien, jij moet de plaatjes welke bij elkaar horen met elkaar verbinden door er een lijn tussen te trekken. Bijvoorbeeld een kip met een ei, of een fiets met een fietspomp. In het begin zijn alle plaatjes redelijk logisch maar dit wordt later in het spel steeds lastiger.

Als je alle plaatjes goed gematcht hebt dan ga je automatisch door naar het volgende level. Je moet proberen te match de plaatjesvoorkomen dat je plaatjes verkeerd matcht, want als je dit doet dan gaat dit ten koste van je levens. Als je geen levens meer hebt zul je een 30 minuten moeten wachten totdat je weer nieuwe krijgt om verder te kunnen spelen. Of je kunt eventueel tegen betaling nieuwe levens kopen.

Antwoorden Match de Plaatjes

Uiteraard kun je voor een beetje hulp ook op AndroidBytes terecht, hier worden de antwoorden verzameld en kun je verder spelen als je even vast zit in het spel. Kijk op onze Match de Plaatjes Antwoorden pagina om de antwoorden te bekijken!


 

 

Screenshots Match de Plaatjes:

match de plaatjesmatch de plaatjesmatch de plaatjes

Download Match de Plaatjes

Via Google Play
Download button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *