Mega Run : Rennen en Springen

Mega RunSinds deze week is Mega Run voor Android beschikbaar en daarom moest ik dit natuurlijk even testen.In Mega Run moet je met een grappig wezentje door verschillende levels heen rennen en ondertussen bepaalde items pakken.

Dit rennen gebeurt vanzelf, jij hoeft alleen maar zelf te springen door op het juiste moment op je scherm te drukken, hoe langer je drukt, des te hoger je springt. Daarbij moet je proberen zoveel mogelijk munten en andere items te verzamelen.

Deze items zijn dingen die je kunnen helpen zoals magneten om munten aan te trekken of bijvoorbeeld een jetpack waarmee je een stuk de lucht in kunt vliegen, maar er zijn er nog meer. Je kunt nieuwe items unlocken door veel te spelen waardoor je “level” omhoog gaat.

Met de munten die je onderweg pakt kun je nieuwe (geunlockte) items kopen maar ook andere figuren om mee te spelen. Helaas kun je bepaalde dingen alleen maar kopen met MP’s, dit zijn punten welke je, zover ik kon achterhalen, alleen maar kunt kopen of verdienen door bijvoorbeeld Mega Run op Facebook te liken of te volgen op Twitter.Mega Run

Door het verkopen van deze MP’s zal de ontwikkelaar aan Mega Run willen verdienen, het spel is namelijk gratis te downloaden en er zitten gelukkig verder geen vervelende reclames in het spel.

Mega Run ziet er heel goed uit en heeft een lekkere gameplay, maar helaas merkte ik op mijn telefoon (Galaxy Nexus) regelmatig haperingen wat het spelen toch weer iets minder leuk maakt. Ik hoop dat dit alleen aan mijn toestel ligt en andere spelers hier geen last van hebben.

AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Mega RunMega RunMega Run

Download Mega Run

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Mega Run

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *