MindFeud : WordFeud, maar dan anders

MindFeudAls je WordFeud leuk vindt dan is MindFeud ook zeker aan te raden. In plaats van dat je woorden op een bord legt, leg je kleuren en plaatjes op het bord. Zo voorkom je frustraties dat woorden niet herkend worden en hoef je niet eens te kunnen lezen om het te spelen 😉

Als je een nieuw spel begint in MindFeud kun je kiezen of je dit tegen een vriend (waarvan je de gebruikersnaam kent) speelt, een random persoon of eventueel samen met iemand anders op hetzelfde toestel. Voor dit laatste heb je dan ook geen internet verbinding nodig. Ook kun je er voor kiezen om tegen een computer te spelen met een gewenste moeilijkheidsgraad.

Wanneer je online speelt tegen een vriend of een random persoon dan hoeft die persoon niet beslist op een Android toestel te zitten, het spel is er namelijk ook voor iPhone/iPad en daar kun je dus gewoon tegen spelen.

In het spel heb je een spel bord meteen aantal vakjes, je krijgt 6 blokjes met verschillende kleuren en figuren, deze moet je op het spelbord leggen, voorwaarde is dat je of zoveel mogelijk dezelfde figuren naast elkaar legt, of zoveel mogelijk dezelfde kleuren. Je hoeft niet beslist alle 6 blokjes neer te leggen, 2 is al voldoende.

Om extra punten krijgen heb je ook vakken met 2X en 3X, als je hier je blokjes op legt krijg je 2 of 3 keer zoveel punten.

Zodra alle blokjes op zijn en niemand meer een zet kan doen is het spel afgelopen, degene met op dat moment de meeste punten heeft MindFeud gewonnen. Je kunt vooraf kiezen of er 36, 72 of 144 blokjes in het spel zitten. Hoe meer blokjes er in zitten hoe langer het spel uiteraard duurt.

MindFeud zit best goed in elkaar en is goed genoeg voor een beetje afleiding waarbij je niet teveel na hoeft de denken, een beetje strategisch denken kan geen kwaad maar je hoeft niet moeilijk te doen met letters :-).

Waardering:
Rating 40

Screenshots:
MindFeud 1 MindFeud 2

 

Download MindFeud

Download link: Download via Google Play
Download via QR Code:
QR MindFeud

2 gedachten over “MindFeud : WordFeud, maar dan anders”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *