Minion Rush : Verschrikkelijke Ikke

Minion RushEndless running games kunnen erg populair zijn, kijk maar eens naar Subway Surfers of Temple Run. Minion Rush (in het Nederlands: Verschrikkelijke Ikke) heeft ook zeker de potentie om populair te worden.

Minion Rush is zo’n endless running game, je moet blijven rennen en ervoor zorgen dat je nergens tegenaan loopt. Tijdens het rennen moet je obstakels ontwijken door naar links en rechts te gaan of er overheen te springen of onderdoor te gaan.

In deze game ren je met een Minion in de strijd om Minion van het jaar worden. Je zult bepaalde missies uit moeten voeren en krijgt te maken met battles welke je zult moeten overleven.

Het spel bevat prima en grappige graphics wat het spelen leuk maakt. Maar naast leuk, is Minion Rush ook best lastig. Om je te helpen kun je bepaalde items kopen. Deze items koop je met bananen welke je moet pakken tijdens het rennen. Met deze bananen kun je daarnaast ook nog jezelf een andere outfit geven met extra voordelen.Minion Rush

Bepaalde dingen kun je alleen maar kopen met munten, deze munten krijg je maar beperkt. Maar als je er snel meer wilt, dan kun je ze kopen tegen betaling. Maar als je heel goed bent dan kun je proberen om hoog te scoren op het leaderboard. Wekelijkse winnaars kunnen een groot aantal munten of bananen winnen.

Minion Rush is een veelzijdige endless running game, het spel bevat humor, afwisseling en een prima gameplay. Deze is zeker de moeite waard om te downloaden.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Minion RushMinion RushMinion Rush

Download Minion Rush (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Minion Rush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *