Monsterama Planet : Buitenaardse stad bouwen

Monsterama PlanetIn dit spel ben je per ongeluk terecht gekomen op Monsterama Planet en kom je allerlei vreemde dingen tegen tijdens het verkennen hiervan. Onder andere zijn er buitenaardse wezentjes waarvoor jij huizen moet bouwen en uiteindelijk een stad neer moet zetten.

In het begin krijg je een uitleg over hoe het spel werkt, hierbij moet je op zoek gaan naar je medereizigers welke je verder helpen in het spel. De hele planeet is mistig en met een verrekijker kun je delen doorzoeken en ervoor zorgen dat de mist weg gaat. Steeds als je dit doet is je map weer iets groter en heb je meer ruimte om te bouwen. Helaas heb je maar een beperkt aantal verrekijkers en moet je wachten totdat je nieuwe krijgt of ervoor kiezen om tegen betaling meer verrekijkers te kopen als je verder wilt zoeken of uitbreiden.

Er zijn verschillende huizen en gebouwen welke je neer kunt zetten, maar daarnaast ook bomen, planten en andere decoraties. Bijna alles wat je bouwt helpt je om dingen te verdienen. In het spel kun je Zilver, Goud en Kristallen verdienen welke je weer kunt gebruiken om dingen te kopen.

Je zult al snel merken dat je goud nodig hebt om echt snel verder te kunnen in het spel, ook dit kun je Monsterama Planetweer tegen betaling kopen en als je dit niet wilt dan zul je er lang op moeten wachten, maar gelukkig zijn er nog wel dingen te doen zonder goud.

Maar als je geen verrekijkers en geen goud hebt dan ben je na een paar minuten wel weer uitgespeeld en moet je wachten totdat gebouwen af zijn of andere taken uitgevoerd zijn. Je kunt het spel ondertussen afsluiten en een paar uur later weer kijken om het verdiende geld te incasseren en weer verder te spelen.

Monsterama Planet ziet er veelbelovend uit, het is jammer dat je lang moet wachten op verrekijkers en goud maar er zijn wel alternatieven om dit te krijgen. Naast ervoor betalen kun je er ook voor kiezen om ze te verdienen via Tapjoy offers waar meer spellen gebruik van maken. Hiermee kun je dingen verdienen door het downloaden van bepaalde apps of door andere vormen van reclame.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Monsterama PlanetMonsterama PlanetMonsterama Planet

Download Monsterama Planet (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Monsterama Planet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *