Moving Puzzle – Bewegende Schuifpuzzel

moving puzzleWie kent ze niet, die plastic vierkante puzzels met vlakjes waarmee je een afbeelding moet vormen. Zo’n puzzel speel je met Moving Puzzle. Het leuke hierbij is echter dat de afbeelding in dit geval een filmpje is.

In het spel kun je instellen of je met 8 of 15 vlakjes wilt spelen, waarbij een puzzel met 16 vlakjes uiteraard een stuk moeilijker is om op te lossen. Mocht je met 9 vlakjes nog steeds problemen hebben dan kun je ze ook laten nummeren. Op ieder vlakje verschijnt dan een nummer waarmee je kunt zien op welke positie deze moet komen te staan.

Om een vlakje te verschuiven hoef je er alleen maar op te drukken, het spel houdt bij hoe vaak je een blokje hebt verschoven en hoe lang je al speelt. Het doel is uiteraard om de puzzel op te lossen en zo weinig mogelijk te schuiven in zo weinig mogelijk tijd.

Als de puzzel klaar is dan zie je een bewegend filmpje. Standaard zitten er maar 2 van deze filmpjes in het spel, als je er meer wilt dan kun je deze tegen betaling aanschaffen. Er zijn momenteel 8 extra filmpjes aan te schaffen tegen een betaling van € 0,61 per stuk.

 


Screenshots:

moving puzzlemoving puzzlemoving puzzle

Download Moving Puzzle

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *