Nimble Quest : Snake in een ander jasje

Nimble QuestNimble quest is een leuke variant op Snake, het spel welke je vroeger (of misschien nog steeds) speelde op Nokia toestellen. Het spel bevat alleen wel iets andere elementen en heeft een iets andere gameplay.

In plaats van een slang loop je met een poppetje, bijvoorbeeld een ridder of een tovenaar, waarbij tijdens het spelen steeds meer poppetjes kunnen aansluiten met verschillende krachten en wapens. Daarnaast heb je bewegende tegenstanders welke je zullen aanvallen. Je moet dan ook terug vechten om ervoor te zorgen dat je tegenstander je niet af maakt.

Net als in Snake blijven je poppetjes lopen en kunnen niet stil staan, je kunt er alleen maar voor kiezen om links of rechtsaf te gaan terwijl je loopt. Daarnaast mag je ook niet tegen de zijkanten van het level aan lopen want ook dan ben je af. De besturing doe je door met je vinger over het scherm te vegen in de gewenste richting.

Het is de bedoeling dat je zo dicht mogelijk bij je vijand in de buurt komt, je poppetjes zullen de tegenstander dan aanvallen. Als de tegenstander verslagen is dan verandert deze in een item welke je kunt pakken, dit kunnen bijvoorbeeld munten, diamanten of bescherming zijn, maar ze kunnen ook veranderen in poppetjes welke zich kunnen aansluiten achter jouw “slang” om mee te lopen en te vechten.

Met alle munten en diamanten die je verdient kun je meer poppetjes, levens, wapens en bescherming kopen om je verder te helpen in het spel. Nimble Quest heeft verschillende levels welke uiteraard steeds moeilijker worden waardoor je deze items zeker nodig zult hebben.

Nimble Quest is dankzij de simpele graphics en gameplay een erg geslaagde game voor je Android.

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Nimble QuestNimble QuestNimble Quest

Download Nimble Quest

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Nimble Quest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *