Nutty Fluffies Rollercoaster : Ruige achtbaan

Nutty FluffiesVandaag kwam ik Nutty Fluffies Rollercoaster tegen. Ik heb het spel zelf nog maar kort gespeeld maar vind wel dat deze het vermelden waard is.

In dit spel moet je een achtbaan besturen. Om te beginnen moet je een level kiezen, deze zijn opgedeeld in verschillende soorten. In het begin heb je alleen maar een houten achtbaan maar later in het spel kun je ook andere achtbanen unlocken.

Voordat je kunt beginnen moet je in ieder karretje een Nutty Fluffie zetten, dit zijn verschillende dieren. Zodra ieder karretje gevuld is met een Nutty Fluffie kun je vertrekken, je kunt de achtbaan sneller laten gaan door met je vinger naar rechts te schuiven over je scherm, of afremmen door naar links te schuiven.

Onderweg moet je zoveel mogelijk hartjes proberen te verzamelen en proberen om met zoveel mogelijk dieren in de karretjes het einde proberen te halen. Je kunt deze dieren kwijt raken als je bijvoorbeeld te hard gaat waardoor je van de baan vliegt en niet goed terecht komt. Op deze manier kun je ook volledig crashen waardoor je opnieuw moet beginnen.

Nutty Fluffies

Als je het einde gehaald hebt dan krijg je hiervoor een aantal munten, met deze munten kun je de volgende level unlocken, extra karretjes kopen of andere dieren voor in de karretjes kopen. Er zitten ook een aantal missies in het spel, bijvoorbeeld een level met een bepaald aantal karretjes halen of een bepaald aantal hartjes pakken.

Overigens zit het spel wel vol met reclames, in het begin had ik hier moeite mee maar op een gegeven moment dan raak je er aan gewend en weet je hoe je ze weg kunt klikken. Als je eenmaal een aankoop hebt gedaan in het spel dan zou de reclame moeten verdwijnen.

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Nutty FluffiesNutty FluffiesNutty Fluffies

Download Nutty Fluffies Rollercoaster

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Nutty Fluffies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *