Perfect Kick : Penalty schieten

Perfect KickPerfect Kick voor Android is een spel waarbij je met een voetbal penalty’s moet nemen. Het leuke is dat je niet eens van voetbal hoeft te houden om dit spel leuk te vinden, tenminste dat is mijn ervaring. Je speelt in Perfect Kick online tegen vrienden of willekeurige spelers van over de hele wereld

In dit spel kun je op verschillende niveau’s spelen, waarbij je uiteraard op het laagste niveau begint en naarmate je meer speelt kun je in de hogere niveau’s komen.

Je speelt met een figuur welke je naar eigen wens kunt aanpassen door andere uiterlijke kenmerken te kiezen zoals kapsel, huidkleur en gezichtsuitdrukking. Maar ook door andere kleren aan te schaffen. Om dit te doen moet je wel eerst geld verdiend hebben.

Geld verdien je door wedstrijden te winnen. In iedere wedstrijd speel je online tegen iemand anders en moet je om de beurt een bal schieten en als keeper de bal van de andere speler tegen houden. Je doet dit Perfect Kickdoor met je vinger over het scherm te vegen naar de kant waarheen je de bal wilt schieten of de kant waar je de keeper naar toe wilt laten gaan.

Met het geld kun je ook items kopen waarmee je de tegenpartij af kunt leiden, bijvoorbeeld een schoen welke je tegelijk met de bal richting de keeper schiet zodat er twee dingen tegelijk op de keeper af komen wat het lastiger maakt.

Dit alles speelt zich af in een voetbalstadion waarbij je de supporters op de achtergrond geluid hoort maken. Perfect Kick is grafisch erg goed weergegeven en bevat veel leuke details. Omdat je het spel online speelt (er zijn beperkte offline mogelijkheden om in te trainen) moet je wel voorzien zijn van een goed werkende internet verbinding.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Perfect KickPerfect KickPerfect Kick

Download Perfect Kick (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Perfect Kick

Eén gedachte over “Perfect Kick : Penalty schieten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *