Point Travel

Best Webs heeft recentelijk een nieuw spel uitgebracht met de naam “Point travel”. Het spel heeft een simpele bediening maar is erg leuk en verslavend om te spelen.

Het doel van de Point travel is om een zo hoog mogelijke score te behalen. Dit doe je door een bal van planeet naar planeet te schieten. In het speelveld cirkelt de bal om een planeet en als deze op de juiste positie staat moet je op het scherm drukken om de bal te schieten. Hierbij moet je ook rekening houden met de tijd want je krijgt maar een paar seconden de tijd om goed te richten. Voor iedere keer dat je de volgende planeet weet te bereiken krijg je een punt. Als je de bal binnen een korte tijd niet naar de volgende planeet weet te schieten dan is het spel helaas voorbij en zul je opnieuw moeten beginnen.

Via Google Play Games kun je jouw high score delen met vrienden om ze zo uit te dagen. Het spel houdt ook bij wat hoe vaak je al gespeeld hebt en wat jouw eigen highscore is zodat je kunt blijven proberen om jezelf te verbeteren.

Door onderstaande filmpje te bekijken krijg je alvast een indruk van Point Travel:


Screenshots:

pointtravelpointtravel

Download Point Travel

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *