Pou : Een huisdier voor je Android

PouPou is een huisdier voor je Android toestel en is al erg vaak gedownload. De eerste keer dat ik dit spel probeerde vond ik het niet zo interessant maar laatst vroeg iemand mij waarom ik er nog niets over geschreven had omdat dit al erg populair is. Ik heb het daarom een tweede kans gegeven en Pou opnieuw geïnstalleerd.

Na de installatie krijg je je eigen Pou, kun je deze een naam geven en moet je er goed voor zorgen. Er wordt aangegeven wanneer hij honger heeft, vies is, zich verveelt of moe is. Jij kunt Pou vervolgens eten geven, wassen, laten spelen of laten slapen om ervoor te zorgen dat hij weer gelukkig is. Als je hem teveel eten geeft kan hij te dik worden, en als je hem verwaarloost kan hij ziek worden. Je moet hem dus op de juiste manier verzorgen.

Er zitten erg veel verschillende kleine spelletjes in waarmee je jezelf erg goed kunt vermPouaken. Bij alle
dingen die je doet kun je munten verdienen, met deze munten kun je dingen kopen zoals eten of nieuw speelgoed, maar je kunt je hem ook een nieuwe look geven door kleren te kopen. Als je langer bezig bent en steeds meer doet dan bereik je hogere levels waarin je weer andere items kunt kopen.

Mocht je andere mensen kennen die ook Pou spelen dan kun je elkaar opzoeken en met het huisdier van die persoon spelen, maar je kunt ook willekeurige spelers bezoeken.

Pou is eigenlijk het ideale huisdier, je hoeft de deur niet uit om hem uit te laten, en bij het wassen word je zelf niet vies. En mocht je hem zat zijn, dan kun je hem gewoon uitzetten 🙂


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
PouPouPou

Download Pou (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Pou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *