Prehistoric Park : Bouw een pretpark

Prehistoric ParkToen ik dit spel tegen kwam hoopte ik dat het zou lijken op Theme Park uit 1994. En dit spel bevat gelukkig inderdaad een aantal van dezelfde elementen.

In Prehistoric Park bouw je een pretpark, maar niet zomaar een pretpark. Je bevindt je in de prehistorie dus alles is gemaakt van hout en steen.

In een pretpark staan natuurlijk attracties, deze moet je bouwen om bezoekers te krijgen. Dit kun je gewoon doen door de attracties te kiezen en op de juiste plek neer te zetten. Het plaatsen van een attractie kost geld. De prijs is afhankelijk van het soort attractie.

Naast attracties moet je ook andere voorzieningen plaatsen, je bezoekers willen natuurlijk ook eten en drinken, moeten naar het toilet, en willen rusten. Daarnaast moet je park er ook nog eens netjes en leuk uit zien. Voor al deze voorzieningen kun je dingen kopen en in je park zetten.

Je bezoekers betalen als ze in een attractie gaan, met het geld dat je verdient kun je weer nieuwe dingen kopen voor je park, maar je kunt ook je attracties upgraden zodat ze nog meer geld opleveren. Ook moeten je attracties onderhouden worden om te voorkomen dat ze stuk gaan.

Het bouwen van nieuwe dingen kost een aantal minuten tijd, maar dit kun je eventueel overslaan door Gold coins in te leveren. Gold coins zijn een speciaal betaalmiddel waarmee je speciale dingen kunt kopen, een belangrijke is het uitbreiden van je park ruimte. Deze ruimte is in het begin redelijk beperkt waardoor je niet zoveel dingen kunt plaatsen.Prehistoric Park

De Gold coins verdien je tijdens het spelen, steeds als je ergens verder mee komt dan krijg je nieuwe Gold coins. Ook kun je Gold Coins verdienen door een Friend code toe te voegen. Mocht je nog op zoek zijn naar Friend codes dan kun je er genoeg vinden bij de recensies in de Play store. Natuurlijk kun je ook je code hieronder achterlaten zodat deze door andere spelers toegevoegd kan worden.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Prehistoric ParkPrehistoric ParkPrehistoric Park

Download Prehistoric Park (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Prehistoric Park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *