Pudding Monsters : Puzzel met Pudding

Pudding MonstersPudding Monsters is een leuk spel met uitdagende puzzels welke je op verschillende manieren kunt oplossen. Het uiteindelijke doel is om alle pudding in het spel samen te voegen tot één grote pudding.

Ieder level bestaat uit een veld met een aantal vakken en willekeurige items, op drie van deze vakken staan sterren. Als je alle drie sterren bedekt met pudding dan behaal je de hoogst mogelijke score, welke uitgedrukt wordt in munten.

Als je dit alle pudding samengevoegd heb dan kun je door naar het volgende level, je hoeft hiervoor niet beslist alle pudding op de sterren geplaatst te hebben. Het leuke is dat je hetzelfde level nog een paar keer kunt spelen met het doel om slechts één, twee of zelfs geen sterren te bedekken. Hiervoor krijg je weer extra munten.

De pudding kun je verplaatsen door ze met je vinger de juiste kant op te schuiven, ze schuiven echter net zolang door totdat ze ergens tegenaan botsen. Als er niets is om de pudding tegen te houden dan schuift de pudding van het scherm en ben je af.

Er zijn ook speciale puddings welke bijvoorbeeld een soort slijmspoor achterlaten, of groepen pudding welke met zn allen tegelijk schuiven zodra je er één probeert te verplaatsen.

Pudding Monsters bestaat momenteel uit vier verschillende episodes met ieder 25 verschillende levels. Steeds als je de eerste 10 levels van een episode gehaald hebt dan moet je een aantal munten inleveren om verder te kunnen. Zodra je alle 25 levels gehaald hebt dan moet je ook munten inleveren om door te kunnen gaan naar de volgende episode.

Als je het lastig vindt om munten te verdienen dan kun je ervoor kiezen om munten tegen betaling te kopen, maar er zijn ook alternatieven in het spel. Zo heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld munten te verdienen door naar advertenties te kijken.

Mocht je bepaalde levels niet kunnen halen en hulp nodig hebben dan kun je hiervoor de Pudding Monsters“zwammenbonus” inzetten. Hiermee wordt je level meteen voltooid met 3 sterren. Deze zwammenbonus kun je kopen met je verdiende munten.

Er bestaat ook nog een ander alternatief om alle levels te kunnen halen, namelijk de Pudding Monsters Guide app welke je kunt downloaden (link) in Google Play en je de handleidingen kunt vinden om iedere level te halen.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Pudding MonstersPudding MonstersPudding Monsters

Download Pudding Monsters (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Pudding Monsters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *