Puzzel met Woorden : Variant op Lingo

Puzzel met WoordenPuzzel met Woorden is eigenlijk hetzelfde als het spel Lingo. In dit spel moet  je een woord van vijf letters zien te raden. Je kunt dit spel op meerdere niveaus spelen waar je bij de makkelijkere niveaus meerdere letters van het te raden woord krijgt.

Op ieder niveau krijg je in ieder geval de begin letter. Je krijgt vijf pogingen om het volledige woord te raden. Na ieder ingevuld woord laat het spel zien welke letters goed zijn, door ze groen te markeren. De letters welke wel in het woord zitten maar niet op de juiste plek staan worden oranje gemarkeerd.

Als je een woord invult welke niet herkend wordt dan wordt deze afgekeurd en krijg je niet te zien welke letters in het woord zitten.

Mocht je problemen hebben om een woord te raden dan kun je nog gebruik maken van een hint, hiermee krijg je een letter cadeau. Deze hints kun je maar beperkt gebruiken.Puzzel met Woorden

Wanneer je 30 woorden achter elkaar geraden hebt dan heb je een trofee gewonnen. Als je dit op alle 4 niveaus gedaan hebt dan heb je het spel min of meer uitgespeeld. De makers van het spel beloven in de omschrijving bij het spel wel updates voor meerdere trofeeën.

Het spel bevat nu nog niet heel veel mogelijkheden, het zou leuk zijn als je ook woorden met meerdere letters zou kunnen raden. Bij de omschrijving staat ook dat het spel momenteel nog in de beta fase zit, wellicht komen er binnenkort nog meer opties bij. Maar Puzzel met Woorden is met de huidige mogelijkheden wel het downloaden en spelen waard.


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Puzzel met WoordenPuzzel met WoordenPuzzel met Woorden

Download Puzzel met Woorden (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Puzzel met Woorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *