Quiz Battle : Test je kennis

Quiz BattleMet Quiz Battle kun je je kennis testen of uitbreiden door vragen te beantwoorden. Het leuke hiervan is dat je dit online speelt tegen vrienden of tegen willekeurige spelers.

Als je een spel gestart bent kun je een aantal categorieën kiezen waarover je een vraag wilt beantwoorden, dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over muziek, sport, dieren etc. Zodra je een categorie gekozen hebt moet je deze naar het spelbord slepen, je krijgt vervolgens een vraag te zien en vier mogelijke antwoorden. Als je het juiste antwoord gegeven hebt blijft je blokje op het spelbord liggen. Jij en je tegenspeler moeten steeds blokjes hier tegenaan leggen en moeten zo uitkomen bij het blokje met de ster op het bord.

In iedere beurt mag je vijf vragen beantwoorden in verschillende categorieën  voor iedere vraag heb je 25 seconden bedenktijd. Als je alleen maar lastige categorieën hebt dan kun je deze omruilen voor een andere, hiervoor moet je een aantal punten inleveren.

Onderweg kom je nog bonusvakjes tegen, als je daar je blokje op legt met een bepaalde categorie dan krijg je dubbele punten. Naast het standaard spelbord heb je ook andere borden met een andere indeling, deze borden zijn alleen beschikbaar wanneer je ervoor betaalt, als je dit doet verdwijnt ook de reclame welke nu tussen iedere beurt zit.

Tijdens het spelen is het mij een aantal malen opgevallen dat het spel niet het juiste antwoord goed rekende, dit is jammer maar het spel heeft de optie om foute vragen of antwoorden te melden, of en wanneer ze dit verwerken is nog een vraag.
Standaard krijg je een notificatie zodra je tegenspeler gespeeld heeft, helaas is dit dezelfde notificatie als een standaard bericht op je telefoon wat wel verwarrend is, gelukkig kun je de notificaties uitzetten.

Ik verwacht dat dit spel de komende tijd erg populair gaat worden, er moeten nog een aantal kleine aanpassingen gedaan worden maar er zijn eigenlijk geen hinderlijke problemen.

Waardering:
4 sterren

Screenshots:
Quiz-Battle-2 Quiz Battle 1

Download Quiz Battle:

Download link: Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Quiz Battle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *