Raad het Voorwerp

Na EmojiRebus heeft Gecko Apps nu Raad het Voorwerp gemaakt. Bij Raad het Voorwerp zie je een foto waarvan jij moet raden wat er op staat. De foto laat maar een deel van het betreffende voorwerp zien. Veel foto’s zijn vrij eenvoudig te raden, maar er zitten ook behoorlijk lastige tussen.

Onder iedere foto staan 18 willekeurige letters, het antwoord welke je moet vinden moet gemaakt kunnen worden met deze letters. Er staan ook overbodige letters tussen om het wat lastiger te maken. Door de letters aan te klikken zet je ze in de vakjes onder het voorwerp om het antwoord in te vullen. Als het antwoord goed is dan ga je automatisch door naar het volgende level.

Je kunt ook gebruik maken van hulplijnen, zo kun je foute letters wegstrepen, of letters in laten vullen op de juiste plaats zodat je eventueel kunt zien wat het antwoord is. Om deze hulplijnen te kunnen gebruiken moet je munten inleveren, deze munten verdien je door antwoorden goed te raden. Tegen betaling kun je deze munten ook kopen.

Vind alle antwoorden op AndroidBytes!

Maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Uiteraard helpt AndroidBytes je aan alle antwoorden. Op onze Cheats en Tips pagina vind je nu ook de antwoorden voor Raad het Voorwerp. En omdat de volgorde van levels bij iedereen anders is hebben we de Woordenzoeker gemaakt. Hier vul je de 18 letters in welke je in het spel gekregen hebt, en jij ziet vervolgens de mogelijke antwoorden. Dit maakt het helemaal makkelijk!
Raad het Voorwerp heeft momenteel 350 levels, en hier zijn ze allemaal te vinden! En zodra er meer levels beschikbaar komen dan wordt de website uiteraard meteen geupdate.

De handige Woordenzoeker is ook meteen toegepast voor EmojiRebus en gaat binnenkort voor nog meer spelantwoorden gebruikt worden. Blijf AndroidBytes dus volgen voor alle antwoorden.

 

 


Screenshots:

Raad het Voorwerp VoorbeeldRaad het Voorwerp VoorbeeldRaad het Voorwerp Antwoorden

Download Raad het Voorwep

Via Google Play
Download button

 

17 gedachten over “Raad het Voorwerp”

  1. Bestaat dit nu niet voor Apple, dat kan toch niet dat men spelletjes alleen voor Android maakt. Dat is te gek voor woorden waar kan ik dat uitzoeken. Ik speel mee maar kan niets plaatsen.

  2. hooi, waarom is die zoeker voor woorden er niet meer, want ik heb een plaatje (level 407) Dat is een geel ding wat lijkt op zo’n puntje van een groot stuur van een schip, met de letters: qgwenevdgpsboxoluy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *