Real Racing 3 : Racen!

Real RacingReal Racing 3 is een race spel met indrukwekkende graphics en keuze uit tientallen mooie en snelle auto’s. Deze auto’s zijn tot in detail afgewerkt en zien er goed uit.

Voor al deze mooie graphics moet je wel eerst even 1,7 GigaByte downloaden (controleer wel of je dat nog vrij hebt voordat je er aan begint), maar als je dat gedaan hebt dan kan de pret beginnen. Je krijgt een beetje geld waarvoor je een auto kunt kopen. Zodra je dit gedaan hebt kun je beginnen met racen.

Je racet in Real Racing 3 online tegen andere spelers, maar “online” is niet helemaal real time, er worden races van andere spelers in jouw spel gezet zodat het lijkt alsof je echt tegen anderen speelt.

Tijdens het racen loopt je auto schade op, deze schade zul je moeten herstellen omdat je auto er langzamer van wordt, ook zul je regelmatig onderhoud moeten plegen aan je auto. Dit onderhoud kost een aantal minuten tijd, maar dit kun je meteen laten voltooien door speciale goudstukken hiervoor in te leveren waarvan je er maar een beperkt aantal hebt en lastig te zijn verdienen, tenzij je ze met echt geld koopt.

Hoe meer en beter je racet, des te meer geld krijg je waarmee je weer andere auto’s kunt kopen. Als je meerdere auto’s hebt dan kun je het onderhoud laten uitvoeren en ondertussen verder racen met een andere auto. Mocht je niet kunnen wachten tot je genoeg geld hebt om een auto te verdienen dan kun je voor een paar echte euro auto’s kopen in Google Play.

De besturing van de auto’s is overigens erg goed, standaard stuur je door je telefoon of tablet te kantelen en staan er een aantal hulpmiddelen aan zoals automatisch remmen of stuur-assistentie. Deze hulpmiddelen kun je eventueel aanpassen of uitzetten zodat de auto rijdt zoals jij dat wilt.

Als je van racen houdt en genoeg vrije ruimte op je tablet of telefoon hebt dan is het zeker de moeite waard om dit spel te downloaden.

AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Real Racing 3 1Real Racing 3 3 Real Racing 3 2

Download Real Racing 3

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Real Racing 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *