Royal Revolt! : Reverse Tower Defense

Royal RevoltRoyal Revolt is een reverse Tower Defense spel. Bij een Tower Defense spel moet je een object verdedigen en voorkomen dat de vijand er bij kan komen. In dit geval is het de bedoeling dat jij door de verdediging van het spel moet komen om een kasteel te veroveren.

Ik ben best een fan van tower defense games en Royal Revolt is een spel welke ik erg graag speel. In dit spel moet je de familie verslaan van het personage waarmee je speelt, om zo de troon waar jij recht op hebt te krijgen.

Je hebt een kaart met daarop een flink aantal levels welke steeds moeilijker worden, als je aan een level begint dan start je bij je basis en is het de bedoeling dat je het kasteel aan de andere kant van het level verovert. Onderweg komen er vijanden op je af maar zijn er ook andere objecten waar je voor uit moet kijken.

Gelukkig hoef je niet alleen naar de andere kant, je kunt je eigen leger maken welke je helpt de vijand te verslaan. Dit leger bestaat uit verschillende troepen, een gewone ridder welke aanvalt met een zwaard of bijvoorbeeld een tovenaar welke vuurballen schiet. In principe kun je oneindig veel troepen neerzetten, maar je kunt alleen nieuwe troepen krijgen wanneer ze beschikbaar zijn. Onderin het scherm loopt langzaam een balk vol, en wanneer deze vol genoeg is kun je weer nieuwe troepen plaatsen.

Daarnaast kun je beschikken over enkele “spreuken” waarmee je de vijand kunt aanvallen, maar ook om je eigen leger te helpen door ze te herstellen wanneer ze aangevallen zijn. Deze spreuken verdien je wanneer je verder komt in het spel. Je kunt steeds maar een beperkt aantal spreuken mee nemen in een level.

Je kunt troepen, spreuken en jezelf upgraden zodat je beter kunt aanvallen en beter beschermd bent, dit Royal Revoltupgraden kan door middel van het geld welke je verdient tijdens het spel. Naast geld kun je ook “gems” (edelstenen) verdienen waarmee je nieuwe troepen of spreuken kunt kopen als je niet wilt wachten. Het duurt alleen wel lang voordat je genoeg gems hebt om iets te kunnen kopen, maar deze gems kun je ook tegen betaling aanschaffen.

Ik heb echt niets aan te merken op Royal Revolt, het ziet er goed uit, de bediening is goed en het is een geweldig spel om te spelen. Voor mij is dit ongetwijfeld één van de beste tower defense games welke ik ben tegen gekomen.


AndroidBytes Waardering:
Rating 50

Screenshots:
Royal RevoltRoyal RevoltRoyal Revolt

Download Royal Revolt! (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Royal Revolt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *