Sniper Shooter : Richten en schieten

Sniper ShooterDit spel is niet helemaal geschikt voor kinderen, maar voor de volwassenen onder ons die een beetje geweld en bloed niet erg vinden, is Sniper Shooter een prima spel om te spelen.

In Sniper Shooter ben je een huurmoordenaar en krijg je de opdracht om bepaalde mensen te vermoorden. Je krijgt een sniper en moet op zoek naar de juiste personen en deze door het hoofd schieten.

Je zult daarbij soms goed op moeten letten wie en wanneer je schiet, als je de verkeerde persoon raakt, of in een verkeerde volgorde dan gaat je doel er vandoor en is je beurt voorbij. Je zult het dan opnieuw moeten proberen.

Richten doe je door je toestel te kantelen, dit gaat erg gemakkelijk maar je zult toch even moeten oefenen om dit nauwkeurig te doen. Als je het hoofd van je doel in het vizier hebt, dan druk je op je scherm om te schieten. Wanneer je raak schiet dan zal je doel op de grond vallen en zie je een plas bloed verschijnen.

Voor iedere keer dat je het doel neergeschoten hebt krijg je geld. Met dit geld kun je nieuwe wapens Sniper Shooteraanschaffen. Er zijn ook wapens beschikbaar welke je tegen betaling kunt kopen. Naar mijn idee worden hiervoor soms wel wat belachelijke bedragen gevraagd. Het duurste wapen kost bijna 20 euro. Maar voor circa 4 euro kun je ook een ander wapen kopen. Ik heb dit niet getest, maar deze wapens zullen je een voordeel opleveren met het richten, herladen etc.

Sniper Shooter bevat momenteel 7 hoofdstukken, met ieder 5 verschillende opdrachten. Je zult steeds een hoofdstuk moeten halen om verder te kunnen. Nieuwe hoofdstukken worden binnenkort verwacht.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Sniper ShooterSniper ShooterSniper Shooter

Download Sniper Shooter (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Sniper Shooter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *