SpeedX 3D : 3D Tunnel Race

SpeedX 3DSpeedX 3D is een spel waarmee je door een 3D tunnel gaat en je obstakels moet vermijden. Dit spel komt aan op je reactievermogen, alles gaat erg snel waardoor je ook snel moet reageren om te voorkomen dat je een obstakel raakt.

De tunnel waar je doorheen gaat verandert continu van kleur, maar ook van vorm. De ene keer ga je door een tunnel met felle kleuren, en de andere keer is deze weer donker. Maar ook de vorm verandert van een dichte ronde tunnel naar een groot open veld, of een buis waarbij je op de bovenkant racet. Door al deze felle en veranderende kleuren wordt er vooraf dan ook gewaarschuwd voor mensen met epilepsie omdat ze niet weten voor effecten dit heeft.

Uiteindelijk draait het allemaal om een zo lang mogelijke afstand af te leggen, zonder dat je tegen een obstakel aan komt, en dit wordt natuurlijk steeds moeilijker als je verder komt. Om jezelf te beschermen kun je in het spel upgrades kopen om het jezelf makkelijker te maken.

Het besturen van SpeedX 3D doe je door je toestel van link naar rechts te kantelen, voordat je aan een
level begint moet je je toestel recht houden om te kalibreren. De besturing reageerde in mijn geval erg snel en nauwkeurig.

SpeedX 3D beschikt over verschillende levels en over een multi-player modus. Het lukte mij alleen niet SpeedX 3Decht om gebruik te maken van de multi-player mogelijkheid, de eerste keer dat ik dit probeerde crashte het spel, en daarna waren er geen tegenstanders beschikbaar. Wat ik wel heb kunnen doen is een “uitdaging” maken waar iemand anders dan tegen kan spelen, maar ook hier heb ik niets meer van terug gezien.

Als je overigens een rood-groene 3D bril hebt dan kun je deze ook gebruiken om nog betere effecten te krijgen, helaas had ik deze zelf niet tot mijn beschikking om te kunnen testen.

Ondanks de problemen welke ik tegen kwam in de multiplayer modus, is SpeedX 3D toch wel leuk om te proberen.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
SpeedX 3DSpeedX 3DSpeedX 3D

Download SpeedX 3D (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR SpeedX 3D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *