Stick Hero

Op dit moment het populairste spel in de Play Store is Stick Hero. Stick Hero is een spel waarbij het aankomt op een goede inschatting en timing. De bedoeling is dat je een stok met de juiste lengte tussen twee platformen legt en er overheen loopt.

Je begint in Stick Hero op een platform, zodra je je vinger op je scherm houdt dan groeit er een stok van beneden naar boven, zodra deze precies lang genoeg is om tot het volgende platform te komen moet je je vinger loslaten. De stok valt dan naar beneden richting het volgende platform. Als de stok te kort is, val je naar beneden en ben je af, en als de stok te lang is dan loop je het platform voorbij en ben je ook af. De bedoeling is dat de stok precies op het volgende platform terecht komt.

In de meest perfecte situatie valt het uiteinde precies in het midden op een rood vlakje, als dat lukt dan krijg je een extra punt. Tijdens het lopen zul je ook kersen tegenkomen onder de stok. Deze kersen kun je pakken door tijdens het lopen op je scherm te drukken waardoor je hero ondersteboven gaat lopen en zo de kers kan pakken. Je moet dan na het pakken van de kers meteen weer drukken zodat je rechtop loopt, anders loop je tegen het platform op en val je naar beneden.

Met deze kersen kun je nieuwe hero’s unlocken, maar bieden verder geen voordelen. De uitdaging is dat je zoveel mogelijk platformen weet te bereiken en een zo hoog mogelijke score weet te behalen.

 

 


Screenshots:

Stick Hero-1Stick Hero-2Stick Hero-3

 

Download Stick Hero

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *