Stick Stunt Biker 2 : Racen en Stunten

Stick Stunt Biker 2Stick Stunt Biker 2 is een spel waarin je met een motor zo snel mogelijk een parcours af moet leggen zonder te crashen. Hoe sneller je het parcours aflegt, des te meer sterren je verdient. Met de verdiende sterren kun je onder andere nieuwe levels openen.

Je geeft gas door aan de rechterkant van je scherm te drukken en je remt af door aan de linkerkant te drukken. Door je toestel naar links en rechts te kantelen kun je de motor kantelen waardoor je stunts kunt uitvoeren. Je kunt de instellingen voor het kantelen eventueel aanpassen zodat je dit door middel van knoppen kunt bedienen maar dit vond ik een stuk minder prettig rijden.

Door het verdienen van sterren kun je niet alleen nieuwe levels openen maar je kunt hiermee ook nieuwe motoren verdienen, maar voor een aantal motoren heb je aan sterren alleen niet voldoende, hierbij zul je dan bijvoorbeeld de facebook pagina van de makers van Stick Stunt Biker 2 moeten liken, of bepaalde stunts uit moeten voeren tijdens het racen. Mocht je dit allemaal niet willen dan kun je motoren en levels ook tegen betaling aanschaffen

Mocht je niet tevreden zijn over het behaalde resultaat van een bepaald parcours dan kun je deze gewoon Stick Stunt Biker 2opnieuw spelen, je ziet hierbij een ghost van je vorige race zodat je meteen kunt zien of je sneller bent dan de vorige, of beste, keer dat je hetzelfde parcours reed. Het spel beschikt ook over een online scorebord zodat je jezelf kunt vergelijken met de rest van de wereld.

Met ruim 50 verschillende levels, waarbij je jezelf steeds kunt blijven uitdagen om voor het maximale aantal sterren te gaan, is Stick Stunt Biker 2 een spel waar je een redelijke tijd plezier aan kunt beleven als je van racen houdt.


AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Stick Stunt Biker 2Stick Stunt Biker 2Stick Stunt Biker 2

Download Stick Stunt Biker 2 (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Stick Stunt Biker 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *