Subway Surfers

Subway SurfersIn Subway Surfers ben je een jongeman welke op de vlucht is voor een politieagent omdat hij net graffiti gespoten heeft op een trein. Je rent weg over het spoor met de bedoeling om onderweg munten te verzamelen, tijdens het rennen kom je een aantal obstakels tegen waar je overheen moet moet springen of onderdoor moet duiken. Dit doe je door met je vinger over het scherm te vegen, naar boven om te springen en naar beneden om te duiken. Daarnaast moet je ook uitwijken naar links en rechts voor bijvoorbeeld tegemoetkomende treinen, dit doe je door naar links of rechts te vegen over je scherm.
Als je genoeg munten hebt verzameld kun je andere personages kopen en andere items waar je voordelen kunt behalen tijdens het rennen.

Tijdens het spel is het de bedoeling dat je bepaalde missies haalt, deze missies bestaan bijvoorbeeld uit het behalen van een bepaald aantal munten of een bepaald aantal malen rollen of springen. De missies worden uiteraard steeds lastiger om te voltooien.

Als je meer munten wilt hebben zonder te spelen dan kun je extra munten krijgen door bepaalde Facebook pagina’s te liken of advertenties te bekijken. Daarnaast kun je ook via Facebook verbinding maken om het tegen je vrienden op te nemen.

De besturing van het spel is erg goed en ook grafisch ziet het er best goed uit. Het spel draaide tijdens de test zonder haperingen of andere problemen. Subway Surfers is gratis te downloaden in de Play store.

Waardering:
4 sterren

Screenshots:
Subway Surfers 1 Subway Surfers 3 Subway Surfers 2

Download Subway Surfers

Download link: Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Subway Surfers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *