Super Mario Bros : Nostalgie op je Android

Super Mario Bros AndroidSuper Mario Bros, wie kent het niet? Misschien de jongere lezers onder ons, want dit spel werd in Europa in 1985 uitgebracht voor de NES (Nintendo Entertainment System). Dit spel is nu ook op je Android te spelen.

Op de NES speelde je dit spel met een controller welke met een snoer aan je console vast zat, met slechts een knop om te kunnen lopen en 2 knoppen om te springen en te schieten. In Super Mario Bros voor Android zitten deze knoppen op je scherm. Dat speelt in het begin een beetje lastig, maar na een tijdje oefenen raak je hier aan gewend. Je kunt nog een aantal instellingen naar wens aanpassen zodat het voor jou wat beter speelt.

Het spel ziet er exact gelijk uit als het origineel en bevat dezelfde muziekjes en geluiden. Verwacht dus geen fantastische graphics. Juist omdat alles hetzelfde is, maakt dit spel leuk om te spelen. Maar als je het origineel nooit gespeeld hebt dan kan ik me voorstellen dat je er geen gevoel bij hebt.

Iets wat in het origineel niet kon, maar in Super Mario Bros voor Android wel, is het opslaan van je spel. Je Super Mario Bros Androidkunt op op ieder gewenst moment het spel opslaan om later weer verder te kunnen spelen. Hierdoor kun je dus ook iedere keer dat je “dood” gaat opnieuw je save game openen zodat je geen leven kwijt bent.

Super Mario Bros voor Android bevat wel reclame maar deze kun je weg klikken zodat je er geen last meer van hebt. Als je bijna 20 jaar geleden dit van dit spel hebt genoten op de NES dan is het zeker leuk om dit weer eens te spelen!

Bij de omschrijving in Google Play staat dat ze binnenkort ook Super Mario Bros 3 gaan uitbrengen, ik kijk er nu al naar uit!


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Super Mario Bros AndroidSuper Mario Bros AndroidSuper Mario Bros Android

Download Super Mario Bros voor Android (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Super Mario Bros Android

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *