Take Control of the Tower : Word een luchtverkeersleider

Take ControlIn Take Control of the Tower ben je een luchtverkeersleider op Schiphol. Jij moet ervoor zorgen dat alle vliegtuigen kunnen landen of vertrekken zonder problemen. Dit doe je door ieder vliegtuig aan te raken en een route te slepen over je scherm.

Het spel beschikt over 7 verschillende levels met ieder een eigen doel. Om dit doel te bereiken mogen vliegtuigen elkaar niet raken, dus moet je ervoor zorgen dat de routes elkaar niet kruisen. Zodra 2 vliegtuigen elkaar raken ben je af en kun je weer opnieuw beginnen. Daarnaast zijn er in ieder level nog andere factoren waar je op moet letten.

Met een hele hoop vliegtuigen in je scherm wordt je stressbestendigheid aardig op de proef gesteld, je moet ieder vliegtuig goed in de gaten houden en continu bijsturen. Het kan namelijk zijn dat de landingsbaan dicht gaat en je het vliegtuig opeens naar een andere baan moet sturen.

Naast een optie om met Facebook te verbinden en je vrienden uit te dagen kun je jezelf ook inschrijven voor een live kampioenschap op Schiphol. Je moet hiervoor wel over een VWO diploma of HBO propedeuse  beschikken. (ik kom al niet meer in aanmerking :P). Ik vermoed dan ook dat dit spel een soort campagne is om luchtverkeersleiders te vinden.

Mocht je die ambitie niet hebben dan blijft het Take Control of the Tower nog steeds leuk om te spelen. Ik kan overigens wel aanraden om dit op een tablet te spelen in plaats van op een telefoon want de vliegtuigen zijn redelijk klein en daardoor lastig te sturen.


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Take Control 1 Take Control 2 Take Control 3

Download Take Control of the Tower

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Take Control

Eén gedachte over “Take Control of the Tower : Word een luchtverkeersleider”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *