Tap the Frog : Doodle : Test je vaardigheden

Tap the Frog DoodleIn Tap the Frog : Doodle test je een aantal vaardigheden door het spelen van mini-spelletjes. Dit zijn vaardigheden zoals reactiesnelheid, nauwkeurigheid of rekenen.

Dit alles doe je met behulp van kikkers. Het spel bestaat uit een aantal verschillende mini games, in iedere game test je een andere vaardigheid. Als je de test goed gedaan hebt krijg je een aantal munten. Zo moet je bijvoorbeeld op een kikker drukken zodra deze probeert weg te lopen, hoe eerder je druk, des te meer munten je krijgt.

Je hebt bij dit spel je eigen kikker, met de munten die je verdient kun je dingen kopen om je eigen kikker aan te kleden. Het nut van deze kikker heb ik niet kunnen ontdekken, het enige wat je ermee kunt doen is deze delen op bijvoorbeeld Facebook of Twitter.

Tap the Frog : Doodle heeft op dit moment nog niet heel veel verschillende levels, 24 om precies te zijn, maar de ontwikkelaar geeft in het spel aan dat er binnenkort meer levels verschijnen.

De eerste 8 levels kun je gewoon spelen, als je de volgende 8 levels wilt spelen dan moet je hiervoor munten inleveren welke je verdient hebt met de spelletjes. Wanneer je niet genoeg munten hebt dan kun je ook munten krijgen door advertenties te bekijken, Tap the Frog : Doodle op Facebook of Twitter te delen, of munten tegen betaling kopen.

De kikkers in het spel zijn grappig ontworpen en het is best een leuk spel om je mee te vermaken, de uitdaging is om jezelf te blijven verbeteren. Het zou leuk zijn als je jouw scores online zou kunnen vergelijken met anderen, helaas is dit niet mogelijk.

Voorlopig ben ik nog even bezig om munten te verzamelen om de laatste 8 levels te kunnen spelen en hoop ik dat er snel meer levels beschikbaar komen.

AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Tap the Frog Doodle 1 Tap the Frog Doodle 2 Tap the Frog Doodle 3

Download Tap the Frog : Doodle

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Tap the Frog Doodle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *