The Croods : Prehistorie op je Android

The CroodsOp 27 maart 2013, gaat de film The Croods in premiere. Dreamworks heeft daarom samen met Rovio (de makers van onder andere Angry Birds) het gelijknamige spel uitgebracht.

The Croods speelt zich af in de prehistorie waar je bijzondere dieren en andere dingen tegenkomt.

In het spel moet je vallen neerzetten om deze dieren te vangen. Het vangen van dieren is soms wel frustrerend, je val werkt vaak niet waardoor je deze moet upgraden zodat de kans dat je een dier vangt steeds groter is.

De gevangen dieren moet je vervolgens tam maken door ze te voeren. Wanneer een dier tam is maak je een eigen verblijf voor dit dier en zal deze je weer verder helpen in het spel. Je moet ze wel te eten geven om ervoor te zorgen dat ze je blijven helpen.The Croods 2

Alles in dit spel kost tijd, het maken van een val of een verblijf, maar ook het produceren van voedsel. Deze tijd kun je versnellen door diamanten in te leveren, in het begin krijg je hier een aantal van maar later in het spel zul je ze moeten verdienen of kopen met echt geld.

Het spel ziet er best aardig uit maar als je door je diamanten heen bent duurt alles ontzettend lang waardoor de lol er voor mij snel af ging. Ik heb dit spel niet heel erg lang gespeeld omdat ik weinig afwisseling vond en ik niet van plan ben om geld te investeren om verder te kunnen komen.

Ik zal dus niet zelf zien hoe het spel verder verloopt. Mocht jij genoeg geduld of geld hiervoor hebben dan mag je natuurlijk altijd in een reactie laten weten wat jouw ervaring is.

AndroidBytes Waardering:
Rating 30

Screenshots:

The Croods 3 The Croods 2 The Croods 1

Download The Croods

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR The Croods

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *