The Simpsons Tapped Out : Humor en Donuts

The Simpsons Tapped OutIn The Simpsons Tapped Out heeft Homer Simpson een meltdown veroorzaakt waardoor heel Springfield verdwenen is. En het is aan jou om ervoor te zorgen dat het weer opgebouwd wordt.

Als je aan het spel begint krijg je een uitgebreide tutorial waarin je leert hoe alles werkt. Je hebt Homer tot je beschikking en het is de bedoeling dat je ook de rest van de familie en van de stad terug krijgt. Al snel komt Lisa je helpen en kun je samen een aantal dingen doen om de stad te herbouwen.

Tijdens de tutorial krijg je veel teksten met instructies te zien, en er zit best een leuke dosis humor in zoals je gewend bent van The Simpsons. En ook bevat het spel leuke en grappige geluiden van de Simpsons figuren.

In het spel kun je geld verdienen waar je verschillende dingen mee kunt kopen zoals een huis, een winkel of bijvoorbeeld decoratie voor Springfield. Naast geld kun je ook donuts verdienen, een aantal dingen kun je alleen maar kopen met deze donuts, maar je kunt ze ook gebruiken om bepaalde taken te versnellen.

Je kunt ook andere spelers toevoegen aan het spel zodat je hun Springfield kunt bezoeken, als je dit doet kun je The Simpsons Tapped Out 0weer extra geld verdienen maar dit help je ook om je “Socialism” meter vol te krijgen. Dit is één van de meters waarop je moet proberen zo hoog mogelijk te scoren. Naast deze, zijn er meters voor een groene stad door het plaatsen van bomen en planten of een meter voor het neerzetten van bepaalde gebouwen.

Als je andere personen wilt toevoegen dan heb je de naam van deze persoon nodig, tussen de recensies in de Google Play store kun je eventueel wat willekeurige personen vinden, maar je kunt natuurlijk ook altijd je naam hieronder in een reactie achter laten zodat mensen jou toe kunnen voegen.

The Simpsons Tapped Out bevat leuke elementen en is erg uitgebreid. Mocht je de app downloaden, houd er dan rekening mee dat je verbonden bent via een Wifi verbinding want er wordt eerst nog even 225 MB aan extra data binnen gehaald.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
The Simpsons Tapped OutThe Simpsons Tapped OutThe Simpsons Tapped Out

Download The Simpsons Tapped Out (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR The Simpsons Tapped Out

Eén gedachte over “The Simpsons Tapped Out : Humor en Donuts”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *