Triple Town : Een stad puzzelen

Triple TownIn Triple Town moet je door middel van puzzelen een stad bouwen. Als je het spel begint wordt er in een tutorial uitgelegd hoe het spel werkt. Je krijgt een soort spelbord en hierop moet je items plaatsen, dit zijn items als gras, bomen, huizen etc. Het is de bedoeling dat je hierbij minimaal drie dezelfde items bij elkaar zet.

Zo begin je met gras, en als je hier drie van bij elkaar geplaatst hebt dan ontstaat er een bosje, als je drie bosjes bij elkaar hebt staan dan ontstaat er een boom, en zo krijg je steeds andere items waar je meer punten voor krijgt.

Naast deze items heb je ook beren welke bij iedere beurt naar een andere plaats verschuiven, deze beren moet je zien in te sluiten waardoor ze veranderen in een grafsteen, en als je er hier weer drie van bij elkaar weet te krijgen dan krijg je hiervoor een kerkje.

Als je het volledige spelbord vol hebt gebouwd dan is het spel voorbij. Je moet er voor zorgen dat je daarbij zoveel mogelijk punten hebt behaald. Met deze punten kun je nieuwe items kopen waarmee je nog meer punten kunt verdienen. Daarnaast kun je met deze punten extra beurten kopen want je kunt helaas maar een beperkt aantal beurten spelen.Triple Town

Je kunt er ook voor kiezen om deze limiet tegen betaling op te heffen. Voor €3,00 kun je onbeperkt door spelen en heb je daarbij nog verschillende spelborden om op te spelen.

Ik vind Triple Town een ontzettend goed spel. Na een aantal malen spelen zul je al redelijk door hebben hoe het moet en waar je de items het beste kunt plaatsen om zo lang mogelijk door te kunnen spelen.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Triple TownTriple TownTriple Town

Download Triple Town (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Triple Town

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *