Trivia Crack – Test je kennis!

Trivia Crack is een Triviant spel met vragen in verschillende categorieen. Je speelt Trivia Crack tegen willekeurige spelers, of tegen een bekende die je zelf uit kunt nodigen. Ook kun je een uitdaging spelen tegen meerdere spelers waarbij iedereen dezelfde 12 vragen moet beantwoorden.

Je kunt meerdere spellen tegelijk spelen, maar je kunt er maar 3 tegelijk aanvragen, daarna moet je wachten tot je meer levens krijgt om meer spellen te spelen. Als je niet wilt wachten dan kun je eventueel levens kopen.

Om tijdens het spel de categorie van de vraag te bepalen moet je aan een rad draaien, dit rad heeft 6 verschillende categorieen en een kroontje. Je krijgt een vraag in de categorie waar het rad op eindigt. Na ieder juist beantwoorde vraag mag je nog een keer draaien. Wanneer je een vraag fout beantwoordt dan gaat de beurt naar de andere speler. Als het rad op een kroontje eindigt dan speel je voor een “karakter” of voor een uitdaging waarbij je een karakter wint, of de tegenspeler er een verliest. Wie het eerst alle 6 karakters heeft, of de meeste na 25 beurten, heeft gewonnen. Ook na het correct beantwoorden van 3 vragen mag je spelen voor een karakter.

Naast het winnen van spellen kun je ook prestaties ontgrendelen. Deze krijg je door bijvoorbeeld veel vragen in bepaalde categorieen goed te beantwoorden of uitdagingen te winnen.

Trivia Crack Antwoorden met Hints

Trivia Crack kent oneindig veel vragen, gebruikers kunnen zelf vragen insturen of vragen uit andere talen vertalen. Er zitten zowel hele makkelijke als erg moeilijke vragen tussen. Als je een antwoord niet weet dan kun je gebruik maken van diverse hint mogelijkheden, je kunt bijvoorbeeld foute antwoorden wegstrepen of meer tijd krijgen om de vraag te beantwoorden.

Als je denkt slim te zijn, dan is Trivia Crack zeker de moeite waard om te downloaden!


Screenshots:

Trivia CrackTrivia CrackTrivia Crack

Download Trivia Crack

Via Google Play
Download button

 

Eén gedachte over “Trivia Crack – Test je kennis!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *