Turbo Racing League : Racen met een slak

Turbo Racing LeagueSlakken staan niet echt bekend om hun snelheid, maar in Turbo Racing League moet je racen met een slak. Je racet over verschillende parcoursen met verschillende missies. De ene keer race je in een time trial om een zo snel mogelijke tijd te halen, de andere keer moet je tegen een andere slak racen en proberen als eerste over de finish te komen.

Daarnaast heb je nog een slalom race en een race waarin je brandstof moet blijven pakken om ervoor te zorgen dat je door kunt blijven rijden. Het leuke is dat je jouw slak kunt tunen, zo kun je deze andere kleuren geven maar je kunt ook het slakkenhuis vervangen en er zelfs spoilers op zetten.

Je zult je slak steeds verder moeten upgraden om ervoor te zorgen dat je sneller kunt racen en een betere controle krijgt over de slak. Om dit te kunnen doen kun je de upgrades kopen tegen betaling van tomaten. Deze tomaten verdien je tijdens het racen en je krijgt er een aantal extra als je de race gewonnen hebt. Je kunt de tomaten ook tegen betaling kopen.

Om de slak te besturen kun je zelf instellen of je dit doet door op je scherm te drukken of door je toestel te Turbo Racing Leaguekantelen. Iedereen zal zijn eigen voorkeur hebben maar ik vond de besturing door op het scherm te drukken toch iets nauwkeuriger.

Er is in Turbo Racing League ook een wereld ranglijst beschikbaar, zo kun je zien hoe jij het doet ten opzichte van andere racers. Volgens de omschrijving in Google Play kun je zelfs geldprijzen winnen, helaas kun je alleen winnen als je uit de VS komt. Maar ondanks dat is Turbo Racing League een erg goed race spel.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Turbo Racing LeagueTurbo Racing LeagueTurbo Racing League

Download Turbo Racing League (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Turbo Racing League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *