UNO™ & Friends : Online kaartspel

Uno FriendsAls je van kaartspelletjes houdt dan is UNO™ & Friends wellicht een leuk spel voor je. Dit spel lijkt een beetje op het kaartspel “Pesten“, maar een aantal dingen zijn net iets anders.

Je speelt UNO™ & Friends online tegen andere spelers. Iedereen krijgt een aantal kaarten en deze moet je om de beurt op de stapel in het midden leggen. Maar dit kun je alleen doen als jij een kaart hebt met dezelfde kleur of hetzelfde getal als de bovenste kaart op de stapel.

Wanneer je geen kaart kunt spelen dan moet je een kaart van de pot pakken. Deze kaart mag je wel meteen spelen als deze op de stapel gelegd kan worden, als dit niet kan dan moet je passen.

Er zitten ook een aantal “pestkaarten” in het spel. Als jij of iemand anders deze neer legt dan zal er iemand extra kaarten uit de pot moeten pakken of bijvoorbeeld een beurt over moeten slaan.

Het uiteindelijke doel is om als eerste al je kaarten kwijt te zijn. Maar voordat je de één na laatste kaart speelt moet je eerst op de UNO knop drukken. Als je dit niet doet dan krijg je weer extra kaarten en moet je deze kaarten weer weg zien te spelen.

Om te kunnen spelen moet je munten inleveren, helaas krijg je hier maar een paar van en kun je maar een paar rondes spelen. Als je er meer wilt dan zul je ze moeten kopen. Maar gelukkig krijg je na een tijd Uno Friendswachten weer nieuwe munten zodat je weer verder kunt spelen en je niet verplicht bent om munten te kopen. Ook kun je munten verdienen als je vaker speelt en een level hoger verdiend hebt.

Je krijgt ook munten als je een spel wint, maar dit zijn een ander soort munten, met deze munten kun je “boosts” kopen om het jezelf makkelijker, of je tegenstanders lastiger te maken tijdens het spel.

UNO™ & Friends is een leuk online kaartspel, als je na even spelen de spelregels begrijpt wordt het steeds leuker om te spelen.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Uno FriendsUno FriendsUno Friends

Download UNO™ & Friends (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Uno Friends

Eén gedachte over “UNO™ & Friends : Online kaartspel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *