What’s my IQ : Raadsels oplossen

Whats my IQDe titel van deze app doet vermoeden dat het een IQ test is, maar deze app is geen realistische IQ test. Je krijgt in deze app een aantal vragen en opdrachten en jij moet het juiste antwoord hierop vinden. In deze app is het meest logische antwoord alleen niet altijd het juiste antwoord.

Als je bijvoorbeeld de vraag krijgt om het kleinste cijfer van een reeks cijfers te kiezen, dan kies je niet het laagste cijfer, maar het cijfer welke het kleinst afgebeeld staat. En zo zijn er een flink aantal doordenkers waarbij er best lastige opdrachten tussen zitten. Alle vragen worden redelijk simpel gesteld, maar de antwoorden zijn meestal erg lastig, en soms een beetje onlogisch.

Gelukkig kun je antwoorden laten zien als je er echt niet uit komt, maar dit kun je niet onbeperkt doen. Je krijgt hiervoor cheat punten, deze kun je inleveren waarna je een instructie krijgt. En zodra deze op zijn kun je nieuwe kopen. Maar er is iemand zo slim geweest om een gratis app te maken waarin je ook alle Whats my IQantwoorden kunt vinden, deze app heet Answers for What’s my IQ.

Hoewel het geen echte IQ test is, en het naar mijn idee vrij weinig zegt over je IQ, is What’s my IQ een leuke game met (meestal) goed bedachte opdrachten.

Wanneer je zo slim bent (of  gecheat hebt) dat je alle opdrachten hebt voltooid dan kun je eventueel de Pro versie van What’s my IQ kopen, hierin krijg je nog meer van dit soort opdrachten om op te lossen.

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Whats my IQWhats my IQWhats my IQ

Download What’s my IQ (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Whats my IQ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *