What’s This : Raad wat je ziet

Whats ThisDeze app kwam gister hoog binnen bij de “in populairiteit stijgende” apps in Google Play. What’s This is een erg simpel spel, maar toch leuk en lastig om te spelen.

In What’s This zie je silhouetten van bepaalde voorwerpen, en hieronder zie je afbeeldingen van deze voorwerpen. Jij moet bij deze afbeeldingen aangeven waar je een silhouet van ziet. Als je begint aan het spel dan krijg je 30 seconden, en je kunt beginnen met de juiste voorwerpen aan te wijzen.

Wanneer je de juiste voorwerpen hebt aangewezen dan krijg je nieuwe tijd erbij. Maar als je verkeerde voorwerpen kiest dan gaat er tijd van je klok af. Als je dus goede antwoorden blijft geven dan kun je lang door blijven spelen.

Uiteraard wordt het steeds moeilijker, je krijgt meer voorwerpen in je scherm en ze liggen op elkaar waardoor je ze minder goed kunt herkennen. Je zult ook steeds meer nieuwe voorwerpen unlocken naarmate je verder in het spel bent.

Het spel houdt je score bij zodat je kunt proberen je eigen score te verbeteren, maar leuker is natuurlijk hetWhats This verbeteren van de score van anderen. Daarom kun je jouw score op een ranglijst publiceren zodat je jouw score kunt vergelijken met andere spelers.

What’s This is gratis te downloaden in Google Play, de download link vind je hieronder. Of bekijk hieronder eerst het filmpje om een indruk te krijgen van dit spel.


AndroidBytes Waardering:
Rating 35

Screenshots:
Whats ThisWhats ThisWhats This

Download What’s This (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Whats This

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *