Wizard and Dragon Defense : Tovenaar en Draak

Wizard and Dragon DefenseToen ik Wizard and Dragon Defensel voor het eerst speelde vond ik het er een beetje vreemd uit zien. Maar na even spelen begon ik het best een leuk spel te vinden.

In Wizard and Dragon Defense speel je met een tovenaar en een draakje. Je komt onderweg allerlei andere wezens tegen welke je moet verslaan. Je gaat vooruit door rechts op je scherm te drukken, en je kunt terug lopen door aan de linkerkant te drukken. Zodra je een vijand tegenkomt dan val je deze automatisch aan als je in de buurt komt. De vijand zal jou ook aanvallen dus soms moet je weer even afstand nemen. Het is de bedoeling dat je aan het einde van het level komt en alle vijanden verslagen hebt.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je kunt verschillende “poppetjes” unlocken welke je kunt inzetten tijdens het spel. Ieder poppetje heeft eigen krachten die je op verschillende manieren kunnen helpen. Daarnaast kun je zelf een aantal toverspreuken meenemen in ieder level om te helpen je vijand te verslaan.

Tijdens het spelen verdien je diamanten. Met deze diamanten kun je jezelf, de andere poppetjes, en de toverspreuken upgraden. Zo kun je ervoor zorgen dat je minder snel dood bent en je meer schade Wizard and Dragon Defenseaanricht bij de vijand.

Wizard and Dragon Defense bevat 60 levels. Steeds als je een aantal levels gespeeld hebt zul je nieuwe dingen unlocken die je weer helpen om verder te kunnen komen. Je kunt dit spel gratis spelen maar er zijn ook mogelijkheden om in-app aankopen te doen.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Wizard and Dragon DefenseWizard and Dragon DefenseWizard and Dragon Defense

Download Wizard and Dragon Defense (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Wizard and Dragon Defense

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *