Zombie Duck Hunt : Eenden schieten

Zombie Duck HuntToen ik Zombie Duck Hunt tegen kwam moest ik meteen denken aan Duck Hunt welke ik vroeger op mijn Nintendo (NES) speelde. Na het vergelijken van een screenshot zag ik toch wel enige overeenkomsten, ik heb ze even naast elkaar gezet om het te kunnen zien (maar misschien ligt het aan mij).

Duck Hunt

Zombie Duck Hunt heeft gelukkig wel betere graphics dan Duck Hunt in 1987 maar het idee is een redelijk hetzelfde. Er vliegen een aantal (zombie) eenden door het scherm en jij moet deze schieten.

Je ziet je vizier op het scherm en kunt deze op de zombie eenden richten door je toestel te bewegen, zodra je een eend in het vizier hebt druk je op het geweer rechts onderin. Na een paar keer schieten moet je het geweer herladen, dit doe je met de knop links onderin het scherm. Ik moet zeggen dat de besturing best goed werkt en ik er na een tijdje aardig snel mee was.

Zombie Duck Hunt

Het spel beschikt over twee verschillende achtergronden waar je de zombie eenden moet schieten, het bos en de woestijn. Als je een andere achtergrond kiest kom je ook andere soorten zombie eenden tegen.

In Zombie Duck Hunt krijg je een aantal missies en kun je verschillende wapens verdienen, met deze andere wapens kun je bijvoorbeeld meer kogels schieten voordat je moet herladen, dit kan je verder helpen in het spel. Door deze verschillende missies en wapens zit er gelukkig wat afwisseling in en is het een prima spel om je even mee te vermaken.

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
Zombie Duck HuntZombie Duck HuntZombie Duck Hunt

Download Zombie Duck Hunt

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Zombie Duck Hunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *