1Weather – Weerapp met widgets

1WeatherMocht je een mooie weer-app zoeken dan heb je deze nu gevonden. Ik heb vaker weer-apps gezien, maar beter dan 1Weather ben ik ze nog niet tegen gekomen. 1Weather ziet er ontzettend goed en duidelijk uit en is zover ik tot nu toe kan beoordelen ook best betrouwbaar.

Als je de app opent dan kun je instellen voor welke locatie je het weer wilt zien, je kunt het weer laten zien van de locatie waar je op dat moment bent, maar ook van alle andere plaatsen op de wereld.

Je hebt in de app een uitgebreide weersvoorspelling voor 10 dagen en je kunt in verschillende grafieken zien wat de temperatuur is en de neerslagverwachting. Daarnaast geeft de app informatie over zonsopgang en zonsondergang.

Wat ik zelf fantastisch vind is de bijbehorende widget, deze kun je plaatsen in drie verschillende formaten. Maar de mooiste vind ik de grootste van 4×2 omdat deze een duidelijk overzicht kan geven van vijf dagen en daarbij de huidige dag met informatie over de windsnelheid en luchtvochtigheid.

De weerwidget alleen al biedt eigenlijk alle informatie die je nodig hebt. Als je het weer op verschillende 1Weatherplaatsen wilt weten dan kun je meerdere widgets toevoegen en een andere locatie instellen. Je kunt de widgets daarnaast nog aanpassen in een lichte of donkere kleur en de achtergrond transparant maken.

1Weather is gratis te downloaden maar de app bevat dan reclame. Deze reclame zie je niet in de widgets en is in de app ook niet storend. Voor €1,51 kun je de pro versie kopen waar geen reclame meer in zit.


AndroidBytes Waardering:
Rating 50

Screenshots:
1Weather1Weather1Weather

 

Download 1Weather (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR 1Weather

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *