Minions Emoji – Verstuur een Minion

Overal waar je kijkt kom je tegenwoordig wel een Minion tegen. Kinderen zijn er gek op maar veel volwassenen stiekem ook.

Met de Minions Emoji app kun je verschillende grappige Minion plaatjes sturen via Whatsapp, Facebook of andere apps. Na het installeren en openen van de app zijn er 3 tabbladen waar je uit kunt kiezen. Het eerste tabblad bevat stickers, oftewel een grappig plaatje met een Minion. Het tweede tabblad bevat GIF’s, dit zijn bewegende afbeeldingen. Het derde tabblad bevat Emojis, dit zijn kleine icoontjes in de vorm van een Minion.

In totaal kun je kiezen uit ruim 50 plaatjes om te verzenden. Helaas ondersteunt Whatsapp geen bewegende GIF bestanden en kun je alleen een stilstaand plaatje versturen via Whatsapp, dit “probleem” kan ook bij andere apps voorkomen.

Het verzenden van een Minion is heel eenvoudig, na de installatie van de app wordt er standaard een Minion getoond in de meest populaire apps als WhatsApp, Facebook en nog meer. Als je op deze Minion klikt dan zie je meteen de plaatjes waar je uit kunt kiezen en kun je deze direct versturen.

Naar verwachting zal het aantal plaatjes bij toekomstige updates nog wel uitgebreid worden, maar er zitten al genoeg grappige Minions in de app om te verzenden.

 


Screenshots:

Minions EmojiMinions EmojiMinions Emoji

Download Minions Emoji

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *