AH Dino’s – Dinoplaatjes Scannen

Albert Heijn heeft een actie lopen waarbij je bij iedere 10 euro 4 dinoplaatjes krijgt om te verzamelen, ze noemen dit AH Dino’s. Hier zitten ook speciale Dinoplaatjes bij welke je kunt scannen met de bijbehorende app. In de AH Dino’s app komen de dino’s tot leven in 360 graden of in VR met een Cardboard VR bril.

Er zijn in totaal 20 speciale AH Dino kaarten om te scannen met de app, je herkent ze aan de afbeelding met Telefoon en Cardboard bril op het kaartje. Via de app scan je het plaatje en kun je deze meteen in Augmented Reality bekijken, hierbij zie je de Dinosaurus via je telefoon over het beeld van je camera lopen, zwemmen of vliegen, de weergave hiervan is vrij indrukwekkend.

AH Dino’s bekijken

Als je vanuit het hoofdmenu de gescande Dino kiest dan kun je ervoor kiezen om deze in 360 graden te bekijken of in Virtual Reality met de bril. Hierbij vertelt Freek Vonk vanalles over de dino’s, erg leerzaam dus. Als je de AH Dino’s app met je VR bril bekijkt dan kun je deze volledig besturen door te kijken naar de verschillende menu opties, je kunt gewoon de bril laten zitten en alle verzamelde AH Dino’s bekijken.

Alle AH Dinoplaatjes op een Rij

Je kunt natuurlijk netjes al je boodschappen bij de AH doen en flink veel Dinoplaatjes sparen. Maar als je ze alleen maar wilt unlocken in de AH Dino App dan is er een eenvoudigere manier. Albert Heijn heeft namelijk een promotievideo gepubliceerd waarin ze alle plaatjes lieten zien, door deze video op de juiste momenten te pauzeren kon je ieder plaatje vinden en de dinoplaatjes scannen.
Gelukkig is er iemand zo vriendelijk geweest om ze allemaal bij elkaar te verzamelen. Het resultaat hiervan kun je vinden via deze AH Dino plaatjes Link. šŸ™‚ . Ben je dus nog op zoek naar de Ichthyosaurus, Hesperornis, Deinonychus of een andere Dino dan kun je ze allemaal gratis scannen.

AH Dino’s tip

Als je toch AH Dino’s stickers wilt dan kun je ook altijd kijken naar het aanbod op marktplaats, daar kun je alle mogelijke nummers vinden voor een paar centen.

Ben je geholpen met deze AH Dinoplaatjes? Like dan deze pagina:Screenshots:

AH Dino ScannenAH Dino ScannenAH Dino Scannen

Download AH Dino’s

Via Google Play
Download button

 

2 gedachten over “AH Dino’s – Dinoplaatjes Scannen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *