30 APPril – Koninginnedag app

30 APPrilMorgen is het Koninginnedag, en niet zomaar één, dit is voorlopig de laatste Koninginnedag want vanaf volgend jaar vieren we Koningsdag op 27 april met onze nieuwe Koning Willem Alexander.

Er wordt een enorme drukte verwacht in Amsterdam, en als jij ook besloten hebt hier naar toe te gaan dan kan ik je aanraden om de 30 APPril app voor Android te installeren. Deze app geeft je alle informatie die je nodig hebt wanneer je in Amsterdam bent om Koninginnedag te vieren.

Als je de app opent dan wordt je gevraagd om je GPS aan te zetten, wanneer je dit doet dan kan de app je de hele dag navigeren naar alle belangrijke plekken waar je moet zijn. Daarnaast kun je in de app het programma voor de hele dag vinden samen met alle officiële evenementen. Vanuit het programma kun je meteen navigeren naar de locatie van de betreffende gebeurtenis.

Er is aan alles gedacht want je kunt tevens de locaties zien van toiletvoorzieningen, EHBO posten, politiebureau’s en stations waar je vervolgens heen kunt navigeren. Houd er wel rekening mee dat je accu redelijk snel leeg zal gaan als je de hele dag je GPS aan hebt en je scherm aan tijdens het navigeren. Zorg er dus voor dat je telefoon opgeladen is als je de stad in gaat.30 APPril

In eerste instantie had de app ook een druktemeter waarmee je kon zien hoe druk het op bepaalde plaatsen is. Maar door verwachte overlast bij de telecomproviders is deze functie er uit gehaald.

De app beschikt over een menu waar je meteen de tweets van @Politie_Adam, @AmsterdamNL, @NS_online en @GVB_actueel kunt lezen. Zo kun je op de hoogte blijven van alle belangrijke berichten tijdens Koninginnedag.

Als je dus morgen Koninginnedag 2013 in Amsterdam gaat vieren, installeer deze app dan om je de hele dag te laten helpen.

Wat je ook van plan bent op Koninginnedag, ik wens je alvast heel veel plezier!


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
30 APPril30 APPril30 APPril

Download 30 APPril (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR 30 Appril

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *