9GAG : Altijd blijven lachen

9gagVorige maand heeft 9GAG een Android app gelanceerd. Ik kan weinig over de app vertellen omdat het weinig functionaliteiten heeft en slechts één doel, namelijk : “Lachen”.

9GAG heeft de grootste verzameling humor. Iedereen kan foto’s en teksten uploaden en deze delen met de rest van de wereld, zolang het maar grappig is. Iedereen kan vervolgens commentaar geven en je kunt de plaatjes op Facebook of Twitter delen.

Na het downloaden en installeren van de app moet je jezelf eerst wel registreren om in te kunnen loggen, maar je kunt ook inloggen via je Facebook account. Mocht je niet via je Facebook account in willen loggen dan kun je de registratie doen door het invullen van je naam, e-mailadres en een wachtwoord.

De app houdt bij wat je als laatste gelezen hebt zodat je bij het opnieuw openen van de app weer op hetzelfde punt bent en je dus niets mist. Aangezien 9GAG erg populair is verschijnen er iedere paar minuten weer nieuwe lachwekkende plaatjes en teksten, zo kun je altijd blijven lachen.

Zoals ik al aangaf kan ik er verder niet veel over te vertellen, maar de 9GAG app mag niet op je Android ontbreken om je te blijven voorzien in een flinke dosis humor.

AndroidBytes Waardering:
Rating 40

Screenshots:
9gag9gag9gag

Download 9GAG

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR 9GAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *