Mega Jump : Mega hoog springen

Mega JumpVorige week kon je op AndroidBytes lezen over Mega Run. Van dezelfde ontwikkelaar is het spel Mega Jump.

In Mega Jump is het de bedoeling dat je zo hoog mogelijk springt. Het idee is een beetje gelijk aan het spel Doodle Jump, maar de gameplay is toch heel anders. Waar je in Doodle Jump via trampolines moet springen kun je in Mega Jump steeds hoger springen door munten te pakken.

Wanneer het spel start dan spring je omhoog, in de lucht hangen allemaal munten en steeds als je een munt pakt geeft je dat een boost en ga je weer verder omhoog. Je moet dus munten blijven pakken om ervoor te zorgen dat je omhoog blijft gaan. Want wanneer je geen munten pakt dan val je naar beneden en ben je af.

Het enige wat je hoeft te doen is je toestel naar links en rechts te kantelen om naar de munten te sturen. Naast munten kom je ook andere items tegen om je te helpen. Dit kunnen boosts zijn om je snel omhoog te schieten, magneten om munten aan te trekken of bijvoorbeeld een paraplu om langzamer naar beneden te vallen als je geen munten weet te pakken.Mega Jump

Voor iedere 10 munten die je pakt krijg je één MP. Met deze MP’s kun je meer levels unlocken, maar bijvoorbeeld ook andere figuren kopen om mee te kunnen spelen, items om je te helpen en zelfs wallpapers voor je Android toestel.

Mega Jump bestaat uit een groot aantal verschillende levels, zoals ik al aangaf kun je deze unlocken door MP’s te verdienen. Je zult echter heel veel moeten spelen om ze allemaal te unlocken. Als je daar niet op wilt wachten dan kun je deze MP’s ook kopen.


AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Mega JumpMega JumpMega Jump

Download Mega Jump

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR Mega Jump

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *