GoEuro – Vergelijk en boek je reis

Voor je vakantie, stedentrip of andere reis binnen Europa kun je met de GoEuro app eenvoudig de mogelijke reizen met bus, trein en vliegtuig zoeken, vergelijken en direct boeken.

GoEuro heeft een hele eenvoudige interface, het enige wat je hoeft te doen is in te voeren vanwaar en wanneer je wilt vertrekken, waar je heen wilt en met hoeveel personen je reist. De app zoekt vervolgens alle beschikbare bus, trein en vliegreizen en toont hierbij de prijzen. Iedere manier van vervoer heeft een eigen tab bovenaan het scherm, hierin zie je direct hoeveel de goedkoopste optie kost, zo zie je meteen de prijsverschillen. Door op de tab te klikken zie je nog eventuele alternatieve routes en/of aanbieders.

Door een optie te selecteren kun je de reis direct boeken. Via de app kom je rechtstreeks op de reserveringspagina van de vervoerder om je boeking af te ronden.

Het vernieuwende van GoEuro ten opzichte van andere vergelijkers is dat deze app het zoeken van kleinere plaatsen mogelijk maakt en zich niet alleen richt op vliegvelden. Hierdoor is er meer aanbod en zie je vaak lagere prijzen.

Kijk voor meer informatie op de website van GoEuro of in de Playstore de download link onderaan deze pagina.
– Routeplanner GoEuro


Screenshots:

GoEuro 1GoEuroGoEuro

Download GoEuro

Via Google Play
Download button

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *