App van de dag : Iedere dag een betaalde app gratis

App van de DagNet als op Androidbytes.nl heeft App van de Dag iedere dag een nieuwe app. Hier op Androidbytes probeer ik zoveel mogelijk over een app te vertellen en mijn ervaring te delen. Bij App van de Dag krijg je iedere dag een app voorgeschoteld waar je normaal gesproken voor moet betalen maar nu één dag gratis is.

App van de Dag is wereldwijd al erg populair en is ook in Nederland al redelijk vaak gedownload. Het concept is dan ook best wel goed en je blijft toch iedere dag weer benieuwd wat de app van de dag is (ik zie toch wel een overeenkomst met Androidbytes 😉 )

Ik heb de app al een tijdje in gebruik omdat het mij helpt zoeken naar leuke apps, maar ik ben nog niet een app tegen gekomen waarvan ik het de moeite echt waard vond om te downloaden. Echt populaire apps ben ik helaas nog niet via deze app tegen gekomen.

Je kunt instellen dat je iedere dag via een push bericht een melding krijgt over de nieuwe gratis app. Ook houdt de app bij hoeveel je al bespaard hebt met de gedownloade apps ten opzichte van de normale prijs.App van de Dag

Bij de recensies in Google Play lees ik toch wel een redelijk aantal negatieve berichten omdat de app een beperkte versie laat downloaden welke normaal gesproken ook gratis is. Ik heb dit zelf nog niet kunnen ervaren maar heb ook nog niet veel apps via App van de Dag gedownload.

Toch blijft het leuk om iedere dag nieuwe apps te ontdekken, App van de Dag is dan ook een leuke aanvulling op Androidbytes (en niet andersom natuurlijk :P).

 


AndroidBytes Waardering:
Rating 30

Screenshots:
App van de DagApp van de Dag

Download App van de Dag (gratis)

Via Google PlayVia QR Code
Download button QR App van de Dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *