Appie – Boodschappen bij iedere supermarkt

AppieAls je regelmatig boodschappen doet dan ken je vast dat moment dat je thuis komt en iets bent vergeten. Een boodschappenlijstje kan daarbij helpen, en daarvoor heeft Albert Heijn een app ontwikkeld. De app bestaat inmiddels al een tijdje en je hebt er vast wel eens van gehoord.

Ik gebruik de app regelmatig en vond het daarom een goed idee om er eens een artikel over te schrijven. Als je nu denkt, ik kom nooit bij de Albert Heijn en kan er daarom niks mee dan heb je het mis. Ook ik kom niet altijd bij de Albert Heijn maar gebruik Appie ook bij andere supermarkten.

Het voordeel welke je onder andere hebt bij de Albert Heijn ten opzichte van andere supermarkten is dat je looproutes kunt instellen, deze werken niet voor andere supermarkten. Maar verder is Appie ook ideaal voor je boodschappen bij andere supermarkten.

Je kunt alles wat je nodig hebt op een lijst zetten, als je in de winkel bent en je hebt het product gepakt dan klik je op het product op je lijstje en wordt het afgestreept. Heel simpel eigenlijk maar erg effectief. Natuurlijk kun je dit ook gewoon op een papiertje doen maar we leven nou eenmaal in een digitaal tijdperk šŸ˜‰

Een handig voordeel is dat je Appie kunt synchroniseren met een account. Zo kan ik op mijn laptop een lijstje maken en deze synchroniseren met mijn telefoon. Maar Appie is meer dan een app voor je boodschappenlijst, je kunt tevens heel veel recepten bekijken (en de producten meteen op je lijstje zetten) of de Bonus aanbiedingen van Albert Heijn bekijken.

Ik zelf gebruik Appie eigenlijk alleen maar voor boodschappen, de andere functies zijn leuk meegenomen als je bij de Albert Heijn boodschappen doet. Ondanks dat er genoeg alternatieven zijn is dit voor mij toch een onmisbare app voor mijn boodschappen.

AndroidBytes Waardering:
Rating 45

Screenshots:
Appie 1 Appie 2 Appie 3

Download Appie van Albert Heijn

Download via Google Play
Download via QR Code:
QR Appie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vul de rekensom in (tegen spammers) *